X

“Hayatın gayesi nedir?” – Sohbet Numaraları

“Hayatın gayesi nedir?”

Bu soruyu hayatınızın bir yerinde elbette ki kendinize sordunuz. Hatta sorduğunuz vakit bir hata var, bir yerlerde bir yanlışlık olmalı, neyi eksik yapıyorum diye düşündünüz lakin işin aslı öyle değil. Eğer sormadıysanız o zaman sorun var demektir.

Genel olarak bu soruyu kendimize sorduğumuz vakitler, kendimize belirlediğimiz hedefin peşinden koşarken ya hedef gözümüzün önünde paramparça olmuştur ya da, bir engele takılıp tökezlemişizdir.

Örneğin duygusal ilişkilerde ayrılık ya da bir soğuma dönemine girilince ilk hissiyat budur. Bu hissiyat davranışları ve psikolojik olarak zihni etkilemeye başlar. Bu sorgulama uzayıp depresyona hatta bipolar bozukluklara kadar yol açar. Hatta bu sorgulama kişisel olarak eksik olduğumuza, hayatımızın çok kötü olduğuna, yaşantımızın yarım kaldığına ve yaşamaya sebebimiz olmadığına inanmamızı sağlar. Bu fikre kapılma durumu içinde bulunulan her durumu bilinçaltına yerleşen o duygu ve sorgulama ile zarara uğratır. Kişi’nin kontrol dışı ilerleyişi söz konusu ise hareketlerinde bir problem eksikliği varsa ya da psikolojik olarak farklı yaklaşım, düşünce sezgileri sunuyorsa bilimsel olarak tıpta özellikle ilk tespit bilinci kapanmış olabilir yönündedir. Bilinç dışı hareket ediyor olabilir. Beyin, kasıtlı olarak intihara teşebbüs düşüncesi komut almış olabilir.

Nitekim sürekli geçmişten kopup geleceğe ya da şuan ki mevcut durumundan kopup yani şimdiki durumdan geleceğe yönelik harekete geçme düşüncesine girememektedirler. Amaçsız ve hedefsiz bir gemi, bir tren ya da bir otomobil düşünebilir misiniz? Böyle bir durumun gerçekleşebilmesi için direksiyon başındaki kişilerde bir takım problem olması gerekir. Peki, ne gibi problemler olabilir? Sorusunu duyar gibiyim…

Bunu çözüme ulaştırmak yine size kalıyor. Konuşup paylaşmadığınız sürece bu problemi, eksikliği keşfetmenizin mümkün dahi değildir. Bir psikoloğa bunun için gidilmez, kimseyle de bunu konuşamam diye düşünüyorsanız canlı sohbet hatları burada devreye giriyor. Bu hatlar özel sohbet numaralarıdır ve dakika başı ücretlendirilir. Özel sohbet numaraları ile kadın partnerler arasından istediğinizi seçerek konu ve zaman sınırlaması olmadan dilediğinizce konuşabilirsiniz çünkü konuşmalarınız sohbet hatları üzerinde kayıt altına alınmazlar. Canlı sohbet hatlarının tamamı yedi yirmi dört hizmet halindedir. Canlı sohbet numaraları tamamen güvenli hatlardır. Canlı sohbet hatları ve ya özel sohbet numaraları müşteri gizliliği esasıyla çalışırlar.

Categories: Sohbet Hatları
admin: